Gegevens samenvoegen

Gebruik data uit verschillende bronnen

Een voorbeeld

Maak klanten van uw websitebezoekers

Dat mensen uw website bezoeken is leuk, maar u wilt meer. Uw wilt ze verleiden tot een actie of een aankoop. Dat doet u met een website die in woord en beeld bij u past. Wij horen graag uw wensen en eisen. Als die helder zijn, maken wij een eerste grafisch ontwerp. Dit ontwerp bespreken we met u en pas als u tevreden bent gaan we de website technisch opbouwen, testen en vullen.

 

Ook voor het maken van websites geldt: niets is standaard. Wij gebruiken een eigen contentmanagementsysteem (cms) waardoor er geen enkele beperking bestaat. Wij maken uw website volledig op maat.

 

Websites die wij maakten

 

 

Online verkopen via een webwinkel

Van boeken en cd’s tot speelgoed en complete tuinsets, steeds meer producten worden verkocht via webwinkels. Met ons cms bouwen wij grote en kleine webwinkels.

 

Of het nu gaat om enkele of duizenden artikelen, onze software kan het met gemak aan. Door de flexibele structuur is elk product snel en eenvoudig te vinden via productgroepen of selectiefilters.

 

Het wordt nog mooier. Uw webwinkel kunnen wij weer koppelen aan uw administratiesoftware en wij ondersteunen verschillende verzend- en betaalmethodes. Ook hier geldt, is de door uw gewenste functionaliteit niet standaard? Dan bouwen we die voor u.

 

Weet waar uw website of -winkel aan moet voldoen

Een webwinkel moet voldoen aan wettelijke eisen. Wij richten uw webwinkel natuurlijk volgens de geldende eisen voor een een webwinkel in.

 

Op elk apparaat de juiste weergave

Het internetgebruik op tablet en mobiel telefoon neemt nog steeds toe. Met een responsive website wordt uw informatie op ieder apparaat duidelijk weergegeven.

 

Meestal is het op een mobiele telefoon niet nodig om elk element te tonen wat op een groot scherm is te zien. Door deze elementen weg te laten, is er voor de gebruiker een duidelijker beeld met alleen die informatie die daadwerkelijk nodig is.

 

Leestip: mobiele websites en gewone websites.