Werk in een team

Iedereen is altijd up to date

Deel uw gegevens

Efficiënt werken met Webapplicaties

Webapplicaties zijn interactieve websites die helpen efficiënt te werken en dat maakt het leven makkelijker! Met zo’n applicatie werkt iedereen met dezelfde centrale software.

 

Actuele bedrijfsgegevens zijn een belangrijke bron van informatie. Het gebruiken van deze gegevens is dan ook een logische ontwikkeling, maar dan moeten ze makkelijk te benaderen zijn.

 

Waarom kiezen voor een webapplicatie?

  • Van één tot heel veel gebruikers
  • Hoge beschikbaarheid te bereiken middels clusters
  • Wereldwijd te gebruiken via elke computer met een internetverbinding
  • Nooit meer software installeren op meerdere computers
  • Niet afhankelijk van operatingsystemen zoals Windows, Linux of Mac
  • Met veel databronnen te koppelen, intern én extern

 

 

Wij bouwen al jaren webapplicaties die het optimaal gebruiken van beschikbare gegevens mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve systemen waarin klantgegevens worden bijgehouden, waarmee u eenvoudig brieven en facturen maakt, bankmutaties verwerkt of incassobestanden genereert.

 

Bedrijfsproces is leidend

Een webapplicatie moet uw bedrijfsvoering makkelijker maken. Dat kan alleen als de applicatie past in uw bedrijfsprocessen. Wij bekijken eerst de bedrijfsprocessen en bespreken dan met u wat de applicatie moet doen. Wij zorgen meteen voor een solide basisstructuur voor uw webapplicatie, zodat het toevoegen van extra functies in de toekomst geen enkel probleem is.

 

Ook tijd en geld besparen? Doe de gratis besparings-scan!

 

Voorbeelden:

 

 

Koppelingen met andere systemen

Webapplicaties aan andere systemen koppelen maakt het allemaal nóg makkelijker om efficiënt gebruik te maken van beschikbare informatie. Dan kan het gaan om het koppelen van systemen binnen uw bedrijf, maar ook koppelingen met openbare data behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de adresgegevens van uw klanten eenvoudig controleren door een interne koppeling met uw klantbeheersysteem (crm) of een externe koppeling met een openbare postcodedatabase.

 

Voorbeelden: