Onderweg werken

Overal waar internet is

Bespaar tijd

Referenties

Wij zijn trots op het werk dat we voor onze klanten mogen maken en hebben dan ook al vele projecten op onze naam mogen schrijven.

Elk project is anders, wilt u eens een business-case bespreken welke aansluit op uw wensen dan vertellen wij u daar graag meer over. En meestal is het ook mogelijk om de oplossing van onze klant te zien.

 

Hieronder vindt u enkele uitspraken van een aantal klanten van ons. Dat geeft u een indruk over hoe wij werken.

 

Wat zeggen onze klanten

Koppelingen maken met een website is een vak apart. Er zijn niet veel bedrijven die dat echt goed kunnen, maar Cre8it kan dat. De dienstverlening van Cre8it is goed, omdat deze praktisch en probleemoplossend werken. En heel belangrijk: ze zijn snel!

Dave Maat, Makelaardij Maat

 

Cre8it kenmerkt zich door een positieve insteek en professionele support met kennis van zaken. Het is een goede professionele club die meehelpt klantdoelstellingen te verwezenlijken.
Martin Roesink - De Zingende Smid

 

Cre8it biedt uitstekende begeleiding tijdens de implementatie van nieuwe webapplicaties, waardoor bedrijfsprocessen snel geoptimaliseerd kunnen worden. Cre8it is slagvaardig, werkt persoonlijk en direct.
Sander Hansen - WOZ Consultants

 

Voor een IT-bedrijf is Cre8it erg communicatief. Ik kom niet vaak IT-ers tegen die hun expertise en diensten zo helder kunnen verwoorden. Bij Cre8it krijg ik customized-service. Het is niet: u vraagt, wij draaien. Het is meer: samen dingen mogelijk maken!
Erik Hoogteijling - VVE Consultants

 

Wij bedenken dingen die Cre8it echt kan omzetten naar iets toepasbaars. Zo worden onze wensen goed vertaald naar iets concreets. Je krijgt bij Cre8it snelle en goede service en deskundigheid. Men denkt met je mee. Maar met name het persoonlijke contact spreekt mij aan!

Redouan El Hamouchi - Imoby