Werk in een team

Iedereen is altijd up to date

Deel uw gegevens

Websites die wij gemaakt hebben

Hieronder ziet u enkele van de websites die wij hebben gebouwd voor onze klanten. Wilt u meer voorbeelden neem dan contact met ons op.

Lafeber makelaar websiteLafeber

Voor de Goudse makelaar Lafeber hebben wij voor de 2e keer een nieuwe website mogen maken. Deze website heeft ook een XML koppeling met het makelaars-CRM realworks zodat de woningen welke te koop staan ook op de website getoond worden.

Zie: www.lafeber.nl

SulphurnetSulphurnet

Dit bedrijf is specialist in filters en engineering voor de chemische industrie. Door speciaal ontworpen iconen worden de verschillende specialisaties van dit bedrijf duidelijk vormgegeven.

Zie: www.sulphurnet.com

ESL agriESL Agri

Mestrobots en stalinrichtingen, dat is wat ESL-agri levert. Binnen hun website hebben wij ook een complete webshop geintergreerd met ons eigen CMS. Hier worden onderdelen voor de mest-robots verkocht.

Zie: www.esl-agri.nl

WOZ consultantsWOZ consultants

WOZ-Consultants is een landelijk opererend bedrijf die gespecialiseerd in het juist laten vaststellen van de WOZ waarde voor belastingplichtigen. Via hun website kan men direct een intakeformulier invullen wat verder wordt verwerkt in het tevens door gebouwde backofficesysteem.

Zie: www.wozconsultants.nl

Pellegrom AgriservicePellegrom Agriservice

Dit Betuwse bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van fruitsorteermachines. Deze website laat duidelijk zien welke apparatuur ze leveren en onderhouden.