Gegevens samenvoegen

Gebruik data uit verschillende bronnen

Een voorbeeld

Hoe hard rijd u nu?

20-03-2015

U kent vast de reclame “Een snelheidsweter kent zijn snelheid beter” wel waarin een sukkelige jongeman al knikkend achter zijn stuur steeds op zijn dashboard zijn snelheid bekijkt.

 

In het verkeer is het belangrijk om je snelheid inzichtelijk te hebben. Daarvoor hebben we een snelheidsmeter op het dashboard. Een eenvoudig instrument waarmee in één oogopslag ziet of je te hard rijd of niet. Eigenlijk is het verrassend dat deze snelheidsmeter al vanaf het begin van het bestaan ongeveer dezelfde vorm heeft gehouden. Oké, er zijn wat auto’s waarin men digitale meters met cijfertjes heeft maar dit heeft toch nooit doorgezet. Waarom? Simpelweg omdat je bij een metertje met een naald niet hoeft na te denken. Je weet gewoon waar de naald ongeveer moet staan in een bepaalde situatie.

 

Waarom wordt er dan bij allerlei ICT oplossingen vaak toch gewoon gebruik gemaakt van lijstjes met getallen al dan niet opgeleukt met wat kleurtjes? Je moet dan toch veel beter lezen en de gegevens interpreteren.

 

Voor één van onze klanten hebben we een dashboard gemaakt mèt metertjes. Zo kunnen ze in één oogopslag zien waar er actie moet worden ondernomen. Zo is het werken niet alleen makkelijker, het wordt ook een sport want wat is er nou leuker dan al je metertjes in het groen te houden. Zo ben je niet alleen goed bezig met je bedrijf maar heb je ook tevreden klanten!

 

Ook uw bedrijf sturen met informatie die je echt nodig hebt? Laten we samen eens bekijken welke gegevens we voor u op het dasboard kunnen zetten. Neem contact met ons op en we komen graag langs om de snelheid van u bedrijf te verhogen!

 

 

Start met meten en krijg inzicht in uw bedrijf!